Otkup automobila Novi Beograd

Otkup automobila Novi Beograd

Otkup automobila Beograd po najboljim cenama.
Otkupljujemo putničke automobila kao i sva druga vozila bez obzira na stanje, pređenu kilometražu i slično.
Dolazimo na Vašu adresu na Novom Beogradu u roko od 15 minuta od Vašeg poziva.

Otkupljujemo sve vrste vozila

icon Otkupljujemo sve vrste vozila

Zainteresovani smo za otkup putničkih automobila ali i svih drugih vozila.

Otkup vozila na Vašoj adresi

icon Otkup vozila na Vašoj adresi

Ako se odlučite da prodate vaš polovan ispravan, stari ili neispravan automobil i želite to da uradite na najjednostavniji način pozovite nas. U najkraćem vremenskom roku procenićemo vaš automobil a preuzimanje vozila, sređivanje papirologije i isplata u gotovini na Vašoj adresi na Novom Beogradu.

Dolazak u roku od 15 minuta na sledećim lokacijma na Novom Beogradu:

Bulevar Nikole Tesle, Bulevar Mihajla Pupina , Bulevar Zorana Đinđića sa blokovima 21, 22, 26, 30 i svim poprečnim ulicama između: Milentija Popovića, Antifašističke Borbe, Španskih Boraca, Bulevar Umetnosti, Omladinskih Brigada, Narodnih Heroja

Bulevar Milutina Milankovića, Jurija Gagarina sa blokovima 19A 23, 28, 42, 58, 66, 67, 68, 70 i svim manjim i većim ulicama između njih: Đorđa Stanojevića, Marka Hristića, Savski Nasip, Bulevar Crvene Armije, Gandijeva, Nehruova...

Cene otkupa automobila Novi Beograd

icon Cene otkupa automobila Novi Beograd

Nudimo narealniju procenu i najbolje cene otkupa automobila na Novom Beogradu. Pozovite nas i vaš stari automobil na Novom Beogradu pretvorite u gotov novac u roku od 15 minuta..

Cene polovnih automobila na Novom Beogradu su različite i zavise od karakteristika vozila. Karakteristike koje utiču na cenu ispravnih automobila su: pređena kilometraža, godište proizvodje, model, opšte stanje, dodatna oprema i slično.

Cene havarisanih vozila Novi Beograd se takođe razlikuju na osnovu opštih karakteristika vozila ali glavni kriterijum za procenu stvarne vrednosti jeste nivo havarije i oštećenja na vozilu. Ukoliko možemo da iskoristimo važne delove plaćamo veću cenu za havarisan automobil.

Zakazivanje prodaje vozila

Pozovite
Otkup automobila Novi Beograd

Najbrži način da prodate vaše vozilo, bez obzira na tip, model ili marku, po najboljoj ceni je da pozovete našu firmu za otkup automobila Savke.