Otkup polovnih automobila

Ako ste vlasnik polovnog automobila koji vam ne treba, mi ćemo ga otkupiti na najjednostavniji način. Otkupljujemo ispravne automobile ali i stare i neispravne ili havarisane.

Besplatna procena vrednosti automobila uz koju nudimo najbolju cenu i isplatu u kešu.

Otkup polovnih automobila svih namena

Otkupljujemo polovne automobile, kako ispravne tako i havarisane u saobraćajnoj nezgodi ili pak za delove ili na kilo. Takođe, nudimo saradnju firmama i agencijama koje se bave uslugama i poslovima u kojima koriste automobile. Otkupljujemo auta od taxi i rent a car agencija ali i od prozvodnih i trgovačkih firmi.

Otkup taxi vozila

U Beogradu postoji nekoliko taxi službi i od većine njih otkupljujemo stara taxi vozila. Ako ste i vi vlasnik neke od taxi službi u beogradu a imate problem da se rešite svojih starih automobila, pozovite nas i uzmite novac za vaš stari taxi auto.

Otkup transportnih vozila

Česti klijenti sa kojima sarađujemo u Bogradu i Srbiji su vlasnici trgovačkih, servisnih i zanatskih radnji od kojih otkupljujemo vozila koja su im služila za transport.
Ako imate kombi koji vam je odradio posao i želite da ga prodate, pozovite nas i u roku od sat vremena dobićete najkorektniju isplatu u kešu.