Otkup polovnih automobila

Otkup polovnih automobila

Otkup Automobila Savke pruža usluge: otkup polovnih automobila u ispravnom stanju, otkup havarisanih automobila i otkup automobila na kilo. Nudimo besplatnu procenu vrednosti kao i najveće cene otkupa polovnih automobila u Beogradu i Srbiji.

Otkup polovnih vozila

icon Otkup Polovnih Vozila

Radimo otkup polovnih vozila bez obzira na vrstu, tip ili namenu vozila.

Otkup ispravnih polovnih automobila

icon Otkup ispravnih polovnih automobila

Vršimo otkup polovnih automobila u potpuno ispravnom stanju ili sa manjim nedostacima. Za ispravna vozila nudimo najbolje cene otkupa polovnih automobila.

Otkup ispravnih polovnih automobila

Otkup neispravnih automobila

icon Otkup neispravnih automobila

Posedujete neispravna automobil, ne znate šta sa njim i želite da ga prodate. Pozovite nas i ćemo ga otkupiti po najboljoj ceni.

Vršimo otkup neispravnih automobila bez obzira na kvar, godište proizvodnje i slično.

Otkup havarisanih automobila

icon Otkup havarisanih automobila

Nudimo otkup havarisanih automobila koji su oštećeni u saobraćajnoj ili vremenskoj nezgodi i za njih plaćamo najviše, ako možemo da iskoristimo delove.

Otkup automobila na kilo nudimo ako sa njega ne možemo da iskoristimo ništa i u tom slučaju plaćamo cene otkupa automobila na kilo.

Otkup havarisanih automobila

Otkup old-tajmera

icon Otkup old-tajmera

Zainteresovani smo za otkup automobila oldtajmer kada vlasnici žele da ih prodaju. Gotovo svi ljubitelji automobila vole old tajmere. Ponudite nam vi svog ljubimca mi ćemo ga otkupiti za svoju kolekciju.

Otkup old-tajmera