Otkup vozila

Otkup vozila

Relna procena i najbrža realizacija otkupa vozila po najboljim cenama uz isplatu u gotovini.

Otkupljujemo sve vrste putničkih i transportnih vozila, svih poznatih i manje poznatih svetskih proizvođača.

Otkup vozila na Vašoj adresi u Beogradu ali i u drugim gradovima Srbije.

Profesionalni otkup vozila

Zaposleni Auto Savke su stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u raznim oblastima automobilizma i licencirani serviseri poznatih brendova vozila. Svi imaju poverenja u naše stručnjake kada su vozila u pitanju.

Dugogodišnje iskustvo u trgovni vozilima obezbedilo nam je klijente i pristup tržištu kako za otkup tako i za prodaju vozila. To je jedan od razloga što nudimo najbolju cenu za otkup vozila i najbržu realizaciju.

Više od 15 godina iskustva i preko 5000 hiljada zadovoljnih klijenita su dovoljan razlog da nama prodate svoje vozilo.

Otkup vozila od firmi i pojedinaca

  • Otkup ličnih i porodičnih vozila od svih fizičkih lica koji prodaju svoje vozilo bez obzira da li je u voznom stanju ili ne.

  • Otkup službenih vozila koja su korišćena za potrebe firmi i preduzeća. Sarađujemo sa preko 20 firmi u Beogradu koji su naši redovni klijenti jer su zadovoljni prodajom svojih starih vozila.

  • Otkup vozila od rent a car agencija i taksista se često dešava u Auto Svke. Ako imate svoj rent a car i neznate šta da radite sa starim vozilima, pozovite nas i rešili ste problem.

Otkup putničkih vozila

Otkup putničkih vozila

Otkup putničkih vozila svih karoserija. Otkupljujemo putničke automobile raznih karoserija: hečbek, limuzina, karavan, dvose, sportske i nudimo najbolje cene otkupa.

Otkup putničkih vozila

Otkup kombi vozila

Otkup kombi vozila

Otkupljujemo sve vrste transportnih vozila: minivan, putničkih i transportnih vozila bez obzira u kakvom sustanju. Otkup kombi vozila, svih poznatih proizvođača nezavisno od namene po najboljim cenama u Srbiji.

Auto Svke nudi najbolje cene otkupa kombija i najbržu prodaju uz isplatu u gotovom novcu prilikom odvoženja vozila.

Otkup kombi vozila

Otkup motora

Otkup motora

Otkupljujemo sve vrste, tipove i marke motora.
Skuter, quad, sportski, čoperi i svi drugi tipovi motora možete da nam ponudite. Mi ćemo biti zainteresovani da ih otkupimo po najboljoj ceni.

Otkup motora

Otkup džipova

Otkup džipova

Otkupljujemo sve vrste terenaca džipove i suv vozila, nije bitno u kakvom su stanju i koje su marke. Vršimo najkorektniju procenu i isplatu u kešu.

Otkup džipova

Postupak otkupa vozila

Pozovite nas i dogovorite prodaju

Prvo i jedino što trebate da uradite je da nas pozovete na sledeći broj telefona 064 063 061 5.

Procena vozila i dogovor oko cene

Kada Vam se neko javi treba da kažete kakvo vozilo nudite. Podaci kao što su godina proizvodnje, tip i model i opšte stanje vozila treba da se kažu našem zaposlenom. U toku razgovora nagrubo ćemo proceniti vaše vozilo i ponuditi vam određen iznos.

Otkup vozila na vašoj adresi

Nakon telefonskog razgovora u kome smo dogovorili naš dolazaka u roku od pola sata ili termina kog vi odredite dolazimo na vašu adresu, isplaćujemo vas u kešu i odvozimo vaše vozilo.