Otkup kombi vozila

Otkup kombi vozila

Otkupljujemo sve vrste transportnih vozila: bez obzira u kakvom sustanju. Vršimo otkup kombi vozila, svih poznatih proizvođača i njihovih modela.

Nudimo najbolje cene otkupa kombija u Beogradu i Srbiji i najbržu prodaju uz isplatu u gotovom novcu prilikom odvoženja vozila.

Profesionalni otkup kombija

Firma Auto Savke Beograd se bavi raznovrsnim auto uslugama kao što su: otkup i prodaja vozila, šlepanje, usluge servisa i slično.

Bavimo se trgovinom vozilima više od 15 godina pa smo se tako povezali sa mnogim saradnicima koji se bave automobilima. Dragoceno iskustvo i brojni saradnici su nam omogućili da otkupljujemo polovne kombije po najboljoj ceni jer znamo kome trebaju.

Besplatnu procena kombija a ako se odlučite da ga prodate nama dobićete najbolju cenu a isplatu na licu mesta pri preuzimanju.

Profesionalni otkup kombija

Otkup kombija svih namena

Otkup putničkih kombija po najboljoj ceni nudimo svim vozačima. Otkupljujemo privatne putničke kombije kao i kombi vozila od prevozničkih, turističkih ili rent a car agencija.

Do sada smo imali dobru saradnju sa auto prevoznicima koji se bave prevozom putnika. Kada se rešavaju starih, oštećenih, neispravnih ili havarisanih radnih kombija, prvo pozovu nas.

Otkup putničkih kombija

Otkup transportnih kombija, van i minivan u svim varijantama i svih popularnih marki proizvođača. Bilo da ste ga koristili za ličnu upotrebu ili kao dostavno vozilo za preduzeće mi smo zainteresovani da ga otkupimo.

Otkup transportnih kombija

Otkup kombi vozila bez obzira na stanje

Otkup polovnih kombija u ispravnom i utegnutom stanju nudimo svim vozčima koji žele da prodaju svoj kombi. Ako ste vlasnih ispravnog i utegnutog kombija ali želite da ga prodate za najveću moguću cenu, na pravom ste mestu. Od nas ćete dobiti najrealniju cenu sa kojom ćete biti zadovoljni.

Otkup neispravnih kombija

Otkup neispravnih kombija nudimo vozačima čiji kombi nije u voznom stanju a žele da ga prodaju. Bez obzira na kvar ili oštećenje plaćamo najveće cene otkupa kombija.

Otkup neispravnih kombija