Otkup motora

Otkup motora

Vršimo otkup svih vrsta dvotočkaša.

Otkupljujemo skutere, quad, sportske i sve druge vrste motcila.

Nudimo najbolje cene za otkup vašeg motora.

Otkup motora od agencija, klubova i pojedinaca

Nudimo saradnji svima koji se bavi motociklizmom. Otkupljujemo sve vrste motora, isrpravnih ili neispravnih od motoklubova ili agencija koje se bave iznajmljivanjem motora.

Ukoliko se bavite rent a car uslugama i rešavate se starih skuter ili quad motora, nemojte se ustručavati da nas pozovete.

Otkup sortskih motora

Otkup sortskih motora

Ako ste ljubitelj sportskih zujalica ili se profesionalno bavite motociklizmom, možete nas pozvati bili bi smo zainteresovani za saradnju. Ili ako ste učesnik moto trka i imate motocikle koji su uništeni ili oštećeni, takođe bi ih otkupili.

Ako nam se jevite i ponudite nam svoju zujalicu, mi ćemo vam ponuditi najbolju cenu sa kojom ćete se lakše oprostiti od vašeg dvotočkaša.

Otkup sortskih motora
Otkup skuter motocikla

Otkup skuter motocikla

Otkupljujemo sve vrste skuter motora. Ako se bavite rent a car uslugama i iznajmljujete skutere mi bi smo mogli biti pravi partneri za vas. Često imamo saradnike koji se rešavaju starih skuter motora jer smo mi zainteresovani za otkup na veće količine motora.

Otkup skuter motocikla
Otkup Quad ATV motora

Otkup Quad ATV motora

Otkupljujemo sve vrste motora pa tako i Quad ATV četverotočkaše. Vršimo najrealniju procenu vrednosti vašeg quada, odkup i isplatu dogovorenog iznosa u kešu.

Otkup motora Beograd

Ako se odlučite da prodate vaš motor: skuter, sportski, tricikl, quad a nalazite se bilo gde na teritoriji grada Beograda ili okoline opavezno nam se javite. Mi smo dostupni i dolazimo radi otkupa motora u svim Beogradskim opštinama: Stari Grad, Zvezdara, Savski Venac, Vračar, Palilula, Novi Beograd, Čukarica, Rakovica, Zemun...