Postupak otkupa automobila

Postupak otkupa automobila

Postupak otkupa automobila sa nama je jako jednostavan. Ako odvojite 3 minute i pročitate naredni tekst, nećete imati dilemu koga da pozovete za prodaju vašeg ljubimca, četverotočkaša.

Pozovite nas

Prvo i jedino što treba da uradite da bi ste prodali vaš automobil ili bilo koje drugo vozilo je da nas pozovete.

Kada nas dobijete i nako od naših zaposlenih Vam se javi pitaće Vas za neke detalje u vezi automobila ili vozila koji prodajete. Ne sledećoj listi su neke karakteristike koje bi trebali da znate.

Vrsta vozila

Da li prodajete automobil i ako je to automobil kog je tipa. Da li je Limuzina, karavan ili kupe ili možda Džip. Ovo nije bitno za otkup ali može da utiče na cenu otkupa.

Stanje automobila

U kakvom je voznom i tehničkom stanju automobil, takođe ne utiče na otkup ali značajno može da menja cenu. Tako na primer, vrednost automobila iste marke, modela i godine proizvodnje može drastično da se reazlikuje zavisnosti od toga da li je automobil u voznom stanju ili ne i da li je vozilo ocarinjeno i registrovano ili ne.

Marka i model automobila

Marka i model su još neki od informacija  koje nam morate reći u cilju brže i procene i lakšeg dogovora. Marka i model nisu toliko bitni i ne utiču značajno nacinu koliko je bitno njihovo stanje i ispravnost. Skuplji i luksuzniji modeli automobila, taravno da se plaćaju više pri otkupu.

I još ostaje da nam date adresu i naša ekipa će Vam se uskoro pojaviti na adresi.

Pozovite nas

procena-vrednosti-vozila

Najviše sat vremene od vremena vašeg pozivanja, naš tim stručnjaka biće na vašoj adresu.

Sledeće što sledi je rutinski pregled automobila i utvrđivanje njegovog stvarnog stanja a zatim procena vrednosti.

Analizom podataka o vozilu: starost ili godina proizvodnje automobila, njegovo vozno i tehničko stanje, model i oprema i tako dalje, formiramo jedinstvenu cenu vrednosti automobila.

Mi vršimo zaista realnu procenu vrednosti tako da ne treba da se brinete da li ćemo Vas isplatiti kako treba. Naši stalni klijenti znaju zašto dolaze ponovo nama.

procena-vrednosti-vozila

Otkupljujemo vozilo

Nakon izvršene procene vrednosti automobila, ako ste zadovoljni postignutom cenom, isplaćujemo Vas keš u ruke ili ukoliko želite isplatu na neki račun.

Nakon što smo Vam isplatili novac odvozimo automobil sa veše adrrese i time je otkup automobila završen.

 

Vreme realizacije otkupa automobila

Vreme realizacije otkupa automobila je garantovano najkraće moguće. Od vašeg poziva pa do odvoženja automobila sa vaše adrese može da prođe maksimalno dva sata u zavisnosti od toga gde se vi nalazite i gde se u tom trenutku nalazi naš nalbliži tim.

Zagarantovano najbrži otkup automobila.