Otkup vozila svih vrsta

Otkup vozila svih vrsta

Otkupljujemo sve vrste vozila: automobile, kombije, motocikle i svih poznatih i manje poznatih svetskih proizvođača. Takođe, otkupljujemo i sve karoserije i tipove vozila bez obzira na njihovo stanje. Vršimo najkorektniju procenu svih vrsta vozila i otkup po najboljim cenama.

Otkup vozila - Auto Savke Beograd

Otkup vozila Auto Savke klijentima nudi profesionalnu procenu svih vrsta vozila i najbržu isplatu.
Stručnjaci za automobile sa višegodišnjim iskustvom na obavljanju raznih poslova u automobilskoj industriji odradiće grubu procenu vašeg vozila kada ih pozovete na telefon.

Više od 15 godina postojanja i najsavremenija oprema sa kojom radimo je garant kvalitete naših usluga otkupa vozila.

Profesionalna procena vašeg vozila se vrši na osnovu informacija o vozilu. Opšte tehničko i vozno stanje vozila je bitno da opišete kada nas pozovete. Da li je vozilo u voznom stanju ili nije? Da li je vozilo registrovano na domaće tablice?

Otkupljujemo sva vozila bez obzira na godinu proizvodnje. Od godine proizvodnje vozila može da zavisi cena otkupa.

Pređena kilometraža vozila ja takođe bitna za procenu vašeg vozila.

Bez obzira na brend i model vašeg vozila mi smo zainteresovani da ga otkupimo. Različiti modeli vozila imaju različite cene.

Najbolje cene otkupa vozila

Nudimo najbolje cene za otkup vašeg polovnog vozila. Zavisno od godine proizvodnje, opšteg stanja vozila i pređenih kilometara procenjujemo stvaru vrednost vozila i nudimo vam svoju cenu.

Cene za otkup polovnih vozila su različite i kreću se od 200 eura za totalno havarisno vozilo pa do 10.000 eura za lux automobile.

Postupak otkup vozila

Pozovite nas

Prvo i isnovno što trebate da uradite je da nas pozovete na sledeći broj telefona 064 063 061 5.

Dogovor

Kada vam se neko javi treba da kažete kakvo vozilo nudite. Podaci kao što su godina proizvodnje vozila, tip i model vozila i opšte stanje vozila treba da se kažu našem zaposlenom. U toku razgovora nagrubo ćemo proceniti vaše vozilo i ponuditi vam određen iznos.

Otkup vozila na vašoj adresi

Nakon telefonskog razgovora u kome smo dogovorili naš dolazaka u roku od pola sata ili termina kog vi odredite dolazimo na vašu adresu, isplaćujemo vas u kešu i odvozimo vaš satari automobil.

Otkup Automobila

Otkup Automobila

Vršimo otkup automobila, svih vrsta, tipova i robnih marki, nezavisno od toga koliko su prešli kilometara, godine proizvodnje ili uopšte od stanja automobila.
Otkup automobila svih karoserija: hečbek, limuzina, karavan, kabriolet, džip, suv ali i svih drugih vrsta vozila.

Otkup Automobila
Otkup Automobila

Otkup transportnih vozila

Otkup transportnih vozila

Otkupljujemo sve vrste laktih transportnih vozila, dostavnih kombija, van vozila u svim varijantama putničkih kombija,

Ukoliko ste odlučili da menjate vaše dostavno vozilo, kombi kojim vršite prevoz putnika ili bilo koje drugo lako putničko ili terento vozilo, obavezno se javite nama.
Vršimo otkup transportnih vozila svih tipova i karoserija.

Otkup transportnih vozila
Otkup transportnih vozila

Otkup motora

Otkup motora

Otkupljujemo sve vrste, tipove i marke motora.
Skuter, quad, sportski, čoperi i svi drugi tipovi motora možete da nam ponudite. Mi ćemo biti zainteresovani da ih otkupimo po najboljoj ceni.

Otkup motora
Otkup motora

Otkup polovnih vozila

Otkup polovnih vozila, svih tipova, vrsta i brendova nezavisno u kakvom su stanju. Otkupljujemo polovne automobile u voznom stanju ali i sva havarisana, neispravna i vozila za delove po najboljoj ceni u Beogradu.