Otkup Automobila Beograd

Otkup Automobila Beograd

Naša firma ima nekoliko timova koji su svakodnevno raspoređeni na nekoliko lokacija u Beogradskim opštinama. Na vaš poziv dolazimo bilo gde da se nalazite: Novi Beograd, Palilula, Zemun, Čukarica, Savski Venac...

Otkup Automobila Beograd

Otkup vozila svih vrsta

Otkup svih vrsta, tipova i karoserija vozila i automobila, po najrealnijoj procenjenoj vrednosti. Pozovite nas i uverite se u kvalitet naših usluga.
  • Otkup Automobila

    Vršimo otkup automobila svih karoserija: hečbek, limuzina, karavan, džip, kabriolet, bez obzira na njihovo stanje, marku, pređenu kilometražu i slično.

  • Otkup transportnih vozila

    Otkup lakih transportnih vozila, kombija, van vozila u svim varijantama. Radimo profesionalnu procenu i nudimo najbolju ponudu.

  • Otkup motora

    Otkupljujemo sve vrste, tipove i marke motocikla. Otkupljujemo sportske motore, kao i skutere, ATV Quad i druge po najboljim cenama.

Beograd je dom jednog od najživljih tržišta za otkup automobila u istočnoj Evropi. Neposredna blizina grada nekoliko glavnih autoputeva i aerodroma čini ga idealnim mestom za kupce i prodavce koji traže konkurentno tržište. Kupci mogu da iskoriste konkurentne cene novih i polovnih vozila različitih proizvođača, dok kupci u inostranstvu, takođe mogu da pristupe nizu automobila od više dilera. Pored toga, postoji nekoliko servisa za popravke i postprodajne mreže za pružanje usluga održavanja i delova ako je potrebno. Ova kombinacija raznovrsnosti, pogodnosti i pristupačnosti omogućila je da beogradsko tržište otkupa automobila ostane stabilno uprkos lokalnim ekonomskim poteškoćama.

Otkup automobila Novi Beograd

Otkup automobila Novi Beograd

Novi Beograd je deo Beograda gde jako često dolazimo radi otkupa automobila, po pozivu vozača koji žele da prodaju svoj automobil.

Otkup automobila Novi Beograd

Otkup automobila Beograd Palilula

Otkup automobila Beograd Palilula

Vršimo otkup automobila bilo gde da se nalazite u Beogradu na opštini Palilula: Karaburma, Mirjevo, Višnjica, Višnjička Banja, Borča, Ovča, Krnjača...

Otkup automobila Beograd Palilula