Otkup motora

Otkup motora

Vršimo otkup svih vrsta dvotočkaša. Otkupljujemo skutere, quad, sportske i sve druge vrste motcila.

Ukoliko se bavite rent a car uslugama i rešavate se starih skuter ili quad motora, nemojte se ustručavati da nas pozovete.

Otkup sportskih motora

Otkup sportskih motora

Naše preduzeće bavi se, prvenstveno, otkupom automobila ali otkupljujemo i sve druge vrste vozila.
Ako ste ljubitelj sportskih zujalica ili se profesionalno bavite motociklizmom, možete nas pozvati bili bi smo zainteresovani za saradnju. Ili ako ste učesnik moto trka i imate motocikle koji su uništeni ili oštećeni, takođe bi ih otkupili.

Otkup sportskih motora
Otkup sportskih motora

Otkup skutera

Otkup skutera

Otkupljujemo sve vrste skuter motora. Ako se bavite rent a car uslugama i iznajmljujete skutere mi bi smo mogli biti pravi partneri za vas. Često imamo saradnike koji se rešavaju starih skuter motora jer smo mi zainteresovani za otkup na veće količine motora.

Otkup skutera
Otkup skutera

Otkup Quad ATV motora

Otkupljujemo sve vrste motora pa tako i Quad ATV četverotočkaše. Vršimo najrealniju procenu vrednosti vašeg quada, odkup i isplatu dogovorenog iznosa u kešu.

Otkup Quad ATV motora

Otkup motora Beograd

Ako se odlučite da prodate vaš motor: skuter, sportski, tricikl, quad a nalazite se bilo gde na teritoriji grada Beograda ili okoline opavezno nam se javite. Mi smo dostupni i dolazimo radi otkupa motora u svim Beogradskim opštinama: Stari Grad, Zvezdara, Savski Venac, Vračar, Palilula, Novi Beograd, Čukarica, Rakovica, Zemun...