Otkup polovnih vozila

Otkup polovnih vozila

Otkup polovnih vozila i automobila nezavisno koje marke proizvođača. Takođe, nije bitno u kakvom je stanju. Otkupljujemo polovna vozila u voznom stanju ali i sva druga, havarisana tehnički neispravna i slično.

Otkup polovnih auta svih namena

Otkupljujemo polovne automobile, kako ispravne tako i havarisane u saobraćajnoj nezgodi ili pak za delove ili na kilo. Takođe, nudimo saradnju firmama i agencijama koje se bave uslugama i poslovima u kojima koriste automobile. Otkupljujemo auta od taxi i rent a car agencija ali i od prozvodnih i trgovačkih firmi.

Otkup taxi vozila

U Beogradu postoji nekoliko taxi službi i od većine njih otkupljujemo stara taxi vozila. Ako ste i vi vlasnik neke od taxi službi u beogradu a imate problem da se rešite svojih starih automobila, pozovite nas i uzmite novac za vaš stari taxi auto.

Otkup transportnih vozila

Česti klijenti sa kojima sarađujemo u Bogradu i Srbiji su vlasnici trgovačkih, servisnih i zanatskih radnji od kojih otkupljujemo vozila koja su im služila za transport.
Ako imate kombi koji vam je odradio posao i želite da ga prodate, pozovite nas i u roku od sat vremena dobićete najkorektniju isplatu u kešu.

Otkup polovnjaka

Vršimo otkup svih vrsta, tipova i marki vozila i automobila u voznom stanju. Ukoliko je vaš automobil na prodaju a ispravan i registrovan i želite da dobijete realnu cenu, preporučujemo se za vašeg saradnika

Otkup polovnih automobila
Otkup polovnih automobila

Otkup havarisanih vozila

Otkupljujemo sve kategorije polovnih vozila pa tako otkupljujemo i havarisana vozila.

Otkup havarisanih vozila
Otkup havarisanih vozila

Otkup stranaca

Otkupljujemo sva vozila na stranim tablicama, ocarinjena ili ne, nema veze, pozovite nas.

Otkup stranaca
Otkup stranaca

Otkup vozila svih vrsta

Otkupljujemo sve vrste, tipove i karoserije vozila. Zanima nas otkup putničkih automobila, terenaca, kombija, motora ali i svih drugih vrsta vozila.